TERUS KUTU-KUTU
DENGAN TELUR2 SKALI
MATI KOJOL

SKALI SPRAY, 30-40 EKOR KUTU MATI

KUTU MATI DALAM BEBERAPA SAAT SAHAJA.

LUKA DAH ELOK LEPAS 2HARI SAPU

KUCING ANDA SEDANG MENDERITA MASALAH INI?

MAJORITY MASALAH INI ADALAH DISEBABKAN OLEH PARASITE & KULAT.

Haiwan berbulu seperti kucing/anjing adalah tempat yang paling ideal untuk parasite seperti ticks, fleas, mites, membiak. Sebab tu problem ni senang berulang-ulang.

Parasite ini akan menghisap darah sibulus. Gigitan parasite menyebabkan mereka sentiasa menggaru & terdedah pada jangkitan bakteria senang diserang virus yg kemudiannya membawa pada masalah yg lebih serius boleh membawa MAUT.

BERHATI-HATI PILIH PRODUK UNTUK SIBULUS ANDA

Haiwan berbulu seperti kucing sangat sensitif terhadap pelbagai bahan kimia. Kulit mereka lebih mudah teriritasi dengan bahan kimia/synthetic yang berkonsentrasi tinggi. Hati-hati pilih produk untuk rawat kucing anda.

Kebanyakan pet-product anti-fungal (i.e: kurap/parasite) menggunakan bahan synthetic/drug seperti Miconazole (MI) untuk menghapuskan fungus.

PASTIKAN TIADA BAHAN-BAHAN INI DALAM PRODUK HAIWAN ANDA:

ANTI-FUNGAL SYNTEHTIC

Anti-fungal synthetic seperti Miconazole (MI) sangat common dalam produk haiwan. Walaupun berkesan untuk merawat fungus, tapi ada kesan sampingan seperti muntah & cirit birit & pertumbuhan bulu baru terbantut.
Rujuk sini : Miconazole for Cats (vetinfo.com)

BIGON (PESTICIDE) :

Kucing sangat sensitif terhadap pelbagai bahan kimia. Bahan Bigon bukan shj bahaya jika dijilat, tapi juga dikaitkan dengan masalah respiratory & neurology (saraf). Diharamkan penggunaan di Malaysia.

ANTI-MICROBIAL

Penggunaan produk mengandungi anti-Microbial yg kerap boleh menyebabkan “resistant organism” – ubat yg sama tidak lagi berkesan jika ada jangkitan berulang kerana microorganisma tersebut telah immune.

MEET PETLABS ANIMAL CARE

RESEARCH BASE ANIMAL PRODUCT DENGAN KERJASAMA PAKAR VETERINAR UNIVERSITI TEMPATAN

DR.RIDZ PETLABS adalah satu-satu jenama produk penjagaan haiwan yang dihasilkan melalui usahasama dengan Pakar-Pakar Veterinar Universiti tempatan.

PENJAGAAN BULU

WANGI - GEBU - SIHAT BERSINAR

TAK PERLU MANDI & SABUN

PET-FURR adalah fur conditioner tanpa bilas untuk penjagaan bulu sibulus agar sentiasa sihat, gebu, wangi & bersih dalam masa 10minit.

BAHAN-BAHAN:
Botanical extract, Ektrak Sireh (Piper Betel), Lavender Extact, Conditioner

Play Video

Ini Jojo (Munchkin) yang ada masalah BULU GUGUR & TAK TERURUS. Lepas spray je PETFURR masalah bulu gugur dah takde & bulu makin gebu & hari-hari wangi je bau.

PERLINDUNGAN PARASIT

PERLINDUNGAN 24JAM

BEBAS PARASITE DALAM 1 MINIT

PET-CARE adalah spray anti-fungal untuk perlindungan dari parasite. Membunuh parasit (Fleas/Mites/Ticks/Lices/Etc sepantas 1 minit dengan hanya sekali spray. 

BAHAN-BAHAN:
Apple Cider, Lemon Extract, Ektrak SIreh (Piper betel), Hydroxychavicol (HC)

Play Video

Ini Mika (British Long Hair) yang ada masalah KUTU/HAMA. Selepas spray je PETCARE, terus mati kutu-kutu. Alhamdulillah, lepas 3 hari dah bebas kutu 100%.

RAWAT JANGKITAN

LUKA PULIH SEAWAL 3 HARI

PET-CURE adalah cream anti-fungal & anti-inflamentory untuk merawat luka kecederaan dan juga jangkitan bakteria/ virus/ microrganisma seperti sporo, kurap etc. Kesan pantas seawal 3 hari.

BAHAN-BAHAN:
Sulfur, Hydroxychavicol (HC), Ektrak Sireh (Piper Betel), Vitamin E

Play Video

Ini Afra (Domestic Long Hair) yang ada masalah KURAP KRONIK. Lepas  sapu jer PETCURE, masalah kurap hilang seawal 3 hari & 100% sembuh selepas hari ke 5~7.

#3 SEBAB

KENAPA WAJIB GUNA PETLABS

KURAP SEMBUH SEAWAL 3 HARI!

Play Video

Ini Afra (Domestic Long Hair) yang ada masalah KURAP KRONIK. Lepas  sapu jer PETCURE, masalah kurap hilang seawal 3 hari & 100% sembuh selepas hari ke 5~7.

MASALAH KURAP (PET-CURE)

Ini Afra, kucing dari baka Domestic Long Hair. Dijangki kurap yg sangat serius dikawasan telinga, mata, muka & juga badan. Kami akan rawat gunakan krim PET-CURE.

MASALAH KURAP (PET-CURE)

Konsistent 3x sehari sapu pada kawasan dijangkiti kurap, kesan yg ketara dapat dilihat seawal 3-4 hari. Kuping-kuping kurap mula gugur, kawasan kepala seperti telinga, mata dah kembali normal.

MASALAH KURAP (PET-CURE)

Masuk hari ke-5, dah 100% pulih dari masalah kurap. Hari ke-7 dah mula nampak bulu-bulu kembali tumbuh panjang seperti sediakala.

(swipe ke kiri/kanan untuk testimony)

FEEDBACK PENGGUNA

Play Video

Ini Mika (British Long Hair) yang ada masalah KUTU/HAMA. Selepas spray je PETCARE, terus mati kutu-kutu. Alhamdulillah, lepas 3 hari dah bebas kutu 100%.

(swipe ke kiri/kanan untuk testimony)

"AWARD WINNING" FORMULATION

FORMULASI PETLABS telah merangkul 2 anugerah berprestij baru-baru ini di Expo Teknologi INTEX23 (Kuching)

RESEARCH COLLABORATION

Dr.RIDZ PETLABS adalah hasil collaborasi antara pakar dari industri & pakar dari universiti untuk menyahut saranan mengkomersialkan hasil research universiti kita.

Ts. Dr. Luqman memang tidak asing lagi dalam dunia veterina Malaysia. Kepakaran beliau dalam medical veterinary diiktiraf dimana pernah menjawat jawatan sebagai Ketua Fakulti Jabatan Perubatan Veterina UMK seawal usia 30an.

Dr PM Ridzuan merupakan pakar penyelidikan perubatan (microbiologi) iaitu berkaitan kulat/kuman bekerjasama dengan kerjasama unversiti tempatan untuk menghasilkan produk penjagaan haiwan yang selamat & bebas dari bergantung pada bahan synthetic.

Ke semua produk PETLABS Animal care ini ada 7 days moneyback Guarantee.

Selepas 7 hari penggunaan, jika tak ada sebarng perubahan, anda boleh contact kami untuk refund semula wang anda!

Di bawah ni kami sertakan sekali bukan 1, TAPI 3 nombor customer service untuk dihubungi untuk tuntutuan jika tak berkesan!!

HARGA PENGENALAN

SINGLE SET (TRIAL)

PILIH PRODUK UNTUK ANDA CUBA SEKARANG

***HARGA TERMASUK POSTAGE (RM10)

PROMO HARI GAJI

FREE POSTAGE!
JIMAT HINGGA RM28!
FREE EBOOK CAT-CARE!

Tawaran istimewa untuk yang terus nak beli COMBO, hari ni anda boleh jimat SEHINGGA RM26.

PERCUMA “Complete Cat Care”
E-book 98 pages bernilai RM35. Panduan lengkap penjagaan kucing anda (kesihatan/ pemakanan/ grooming/ breeding/etc)

SUPER SAVER SUPER SAVER SUPER SAVER

KAMI SEDIAKAN 3 CARA PEMBAYARAN UNTUK KEMUDAHAN ANDA.

#PENGUMUMAN

Hanya lagi beberapa minggu, Dr Ridz Research Center akan keluarkan 3 lagi produk hasil dari penyelidikan TEBARU yang sangat-sangat unik untuk kucing anda.

(Produk ini sudah masuk dalam fasa terakhir untuk dilancarkan)

SEMUA PEMBELI PETCARE HARI INI akan terus layak untuk 20% DISCOUNT bila produk terbaru ini dilancarkan tak lama lagi!

Kami juga akan pilih 30~50 pengguna untuk SAMPLE TRIAL PACK secara PERCUMA!!!

JANGAN TUNGGU LAGI!

TERUS ORDER SEKARANG & JADI SEBAHAGIAN DARIPADA PENDOKONG PRODUK RESEARCH UNIVERSITI KITA 🇲🇾

Jika ada sebarang pertanyaan atau perlukan lebih penjelasan lagi, boleh hubungi kami dengan click button whatapps di atas:

FAQ – SOALAN LAZIM

Petlabs dirumuskan menggunakan 100% bahan natural, dengan bahan aktif Hydroxychavicol (HC+) sebagai anti-fungus. Tidak mengandungai sebarang bahan kimia bahaya atau pun synthetic, jadi selamat walaupun kucing jilat.

Kucing pregnant dan anak kucing sgt sensitif terhadap bahan kimia. Petlabs dirumuskan menggunakan 100% bahan natural. Tidak mengandungai sebarang bahan kimia bahaya atau pun synthetic, jadi selamat untuk semua peringkat umur termasuk anak kucing & juga kucing yg pregnant/menyusu. 

Petlabs sesuai untuk digunakan kpd semua jenis haiwan peliharaan termasuk haiwan ternakan seperti Sugar Glider, Arnab, Anjing, Kambing, Lembu etc

Petlabs lebih focus pada masalah luaran disebabkan oleh parasit. Vitamin untuk dalaman seperti tingkatkan imun system. Boleh digunakan bersama-sama dengan petlabs produk, tak ada masalah.

Semua produk PETLABS boleh tahan sehingga 1.5 tahun dari tarikh penutup dibuka.

Simpan pada suhu bilik.

Semua produk petlabs ada moneyback guarantee 7 hari selepas guna. Sekiranya tiada sebarang kesan positif dlm masa 7 hari, boleh hubungi +6011-6530 6161 untuk refund. 

Anda hanya perlu pos balik baki produk yang telah digunakan (bertujuan untuk elakkan penipuan claim)

Wang anda akan terus dibank in dalam masa 5hari bekerja selepas return item diterima.

Rujuk detail Return & Refund di SINI

Sejurus order diterima, anda akan terima whatapps & email notifikasi detail order.

Kami akan update status order sampailah barang anda diterima:
(tracking-no >> pick-up >> on delivery >> recieved)

sekiranya berlaku sebarang masalah, boleh reply terus ke no whatapps tersebut utk urusan ganti rugi. Tiada sebarang charge tambahan akan dikenakan.

Dr.RIDZ MANUFACTURING,
PM803, LOT 22197, KAWASAN PERINDUSTRIAN GONG BADAK, 21300 KUALA NERUS, TERENGGANU.
( TEL : 011-5751 5461 )

Diuruskan oleh Cloversea Solution Sdn Bhd (1460649-V)

Copyright 2023 © Dr.Ridz PetLabs

Disclaimer:
This drridzpetlabs.com website is not part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is not endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc.
​All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners.